Speelgoed van het Jaar en het Béste Speelgoed verder als 1 verkiezing!

Gepubliceerd

15 januari 2022

Bron

Stichting Speelgoed Nederland

Hans Hummelink namens het Beste Speelgoed en Emile Kalis namens de SGN, gaan samenwerken onder de vlag van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar.

Met ingang van vandaag bundelen wij de krachten om samen de Nederlandse speelgoedbranche zo goed mogelijk te ondersteunen. Eén Verkiezing Speelgoed van het Jaar, waardoor de keuze om mee te doen optimaal gaat renderen.

Door de samenwerking van beide Speelgoedverkiezingen ontstaat voor consumenten en de speelgoedindustrie een helder en herkenbaar beeld. Voor dit jaarlijkse evenement bedacht Hans Hummelink van Het Beste Speelgoed van Nederland het initiatief om scholen bij de verkiezing te betrekken. Dit bleek een succes en nu zal dit initiatief samen met Emile Kalis van Speelgoed van het Jaar worden uitgebouwd. Bij dit onderdeel wordt speelgoed op een actieve manier door kinderen beoordeeld. De verkiezing bestaat verder uit stemmen van de vakjury en publieksprijzen.