Toys That Last!
Aan de slag met circulair design

Gepubliceerd

9 februari 2023

Bron

Speelgoed en hobby
SGN nodigt speelgoedbranche uit aan de slag te gaan met circulair design

Een onvoorstelbaar grote hoeveelheid speelgoed belandt jaarlijks, wereldwijd in een verbrandingsoven, op een vuilnisbelt of in de oceaan. De SGN (Stichting Speelgoed Nederland), organisator van de jaarlijkse ‘Speelgoed van het Jaar’ verkiezing, vindt dat we daar wat aan moeten doen en nodigt de speelgoedbranche uit om aan de slag te gaan met circulair design.

Om de speelgoedbranche daarin praktisch te ondersteunen, start de SGN in 2023 met het initiatief Toys That Last.

Iedereen in de speelgoedbranche, die concreet aan de slag wil met het ontwikkelen van (meer) circulaire waard proposities is van harte welkom op de worshops: Nederlandse fabrikanten, maar ook importeurs, retailers en hun internationale leveranciers.

Lees hier het originele artikel uit het vakblad van de speelgoedbranche.