Speelgoedbedrijven sluiten zich aan bij de ORNES

Gepubliceerd

12 februari 2023

Bron

Stichting Speelgoed Nederland
Waarom zou je als speelgoedleverancier het lidmaatschap van de Ornes overwegen?

Ornes staat voor Organisatie van Nederlandse Speelgoedleveranciers en behartigt al bijna 70 jaar de gemeenschappelijke belangen van alle aangesloten speelgoedleveranciers. In Nederland is de Ornes namens de speelgoedleveranciers de stem van, en de spreekbuis voor, de industrie richting de retail, overheid en iedere organisatie of instantie die zich met speelgoed bezig houdt.

In de loop van de jaren heeft de Ornes veel voor haar leden kunnen betekenen op het gebied van wet- en regelgeving, marktinformatie en als woordvoerder en intermediair.

Op de vraag “Waarom zou je als speelgoedleverancier het lidmaatschap van de Ornes overwegen?” hebben onze leden hebben wel een antwoord.

  • Omdat de Ornes voor mij als woordvoeder en belangenbehartiger optreedt naar overheid en detailhandelsorganisaties toe.
  • Omdat de Ornes ons via haar nieuwsbrief over allerlei zaken van binnen en buiten de branche op de hoogte houdt en regelmatig web- en seminars organiseert over actuele onderwerpen.
  • Omdat je als aangesloten onderneming profiteert van de kennis over wet- en regelgeving en andere zaken die van belang zijn voor onze branche.
  • Omdat via de Ornes veel wordt gedaan aan de gezamenlijke promotie van speelgoed in het algemeen, hetgeen de hele branche ten goede komt.
  • Door evenementen als ‘Verkiezing Speelgoed van het Jaar’ wordt een voor speelgoed positief klimaat geschapen.
  • Omdat de Ornes staat voor veiligheid van speelgoed en “vecht” tegen namaak en oneerlijke concurrentie.

Lees dit en nog veel meer nuttige informatie op de Ornes website.