Team Speelgoed doet mee aan de Giro di Kika 2023!

Gepubliceerd

28 februari 2023

Bron

Stichting Speelgoed Nederland

Op 23 juni 2023 rijdt Team Speelgoed weer mee voor Kika, aan de Giro di Kika.
Op deze dag gaat de etappe, genaamd de Classico over de top van onder andere de legendarische Stelvio.

Hoe ziet de route eruit?
Tijdens de Classico kies jij één van de drie verschillende afstanden: Stelvio (44 km, 1.560 hm), Extrema (106 km, 3.470 hm) of de Epico (150 km, 4.490 hm). Jij bepaalt zelf welke afstand je fietst.

Team Speelgoed gaat binnenkort in training. Sluit je aan bij onze bikkels die vorig jaar €20.000 euro bij elkaar gefietst hebben: Jeroen Nugteren (Identity Games), Tijn Hoendervangers (TwoPine), Nico Blauw (BOTI), Carl van Ekelenburg (Van der Meulen) en Emile Kalis (SGN).

Inschrijven voor Giro di KiKa Classico kan tot en met mei 2023. Wij adviseren niet te lang te wachten met inschrijven. Zo heb je voldoende tijd om te trainen en sponsorwerven.

Wat wordt er gedaan met het sponsorgeld?
Het sponsorgeld dat wordt opgehaald met Giro di KiKa is bestemd voor Stichting Kinderen Kankervrij. Het genezingpercentage van kinderen met kanker is de afgelopen jaren gestegen van 75% naar 81%. Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden.

Het doel van KiKa: de genezing van kinderkanker verhogen naar 100%. Met jouw actie voor Giro di KiKa haal je geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker en draag je bij aan de toekomst van kinderen met kanker.

Lees hier alles over KiKa.

De speelgoedbedrijven steunen KiKa ook weer in 2023. Onze gehele opbrengst komt ten goede aan KiKa.

Meefietsen kan! Maak deel uit van Team Speelgoed!