Speelgoedbedrijven klaar? Speelgoed insturen maar!

Gepubliceerd

17 april 2023

Bron

Stichting Speelgoed Nederland

Speelgoedbedrijven in Nederland kunnen hun nieuwste speelgoed aanmelden voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2023.

 

De winnende producten – ofwel de winnaars- hebben de rol van Nederlandse Speelgoed Ambassadeurs. Zij staan voor Gegarandeerd Goed Speelgoed. Goed Speelgoed koop je bij de speelgoedspecialist. Goed Speelgoed is veilig & getest, origineel kwalitatief en geen namaak. Het geeft optimaal speelplezier, het is zo duurzaam mogelijk en het is inclusief; Goed Speelgoed sluit niemand uit! Daar kan je op vertrouwen.

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar wordt georganiseerd door de Stichting Speelgoed Nederland (SGN). Doel is om consumenten een handvat te geven bij het maken van een keuze bij de aankoop van speelgoed.

Deelname aan de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 staat open voor alle leveranciers van speelgoed die op de Nederlandse markt actief zijn. De artikelen dienen voor het publiek verkrijgbaar te zijn vanaf uiterlijk 1 oktober 2023.

De vakjury kiest uit de aangemelde artikelen per categorie, 3 winnaars. Deze vakjury winnaars worden intern in de week van 3 juli 2023 bekend gemaakt, en op 5 september 2023 aan het publiek op www.speelgoedvanhetjaar.nl. Daarna is het de beurt aan het publiek om op hun favoriete speelgoed te stemmen. Dat kan van 5 september tot en met 31 oktober 2023. Zij bepalen de Publieksprijzen. De publieksprijs winnaar in een categorie, is het speelgoed artikel dat de meeste stemmen krijgt van het publiek.

De bekendmaking van de Publieksprijswinnaars in de verschillende categorieën vindt plaats in november tijdens het 3de Nederlandse Speelgoed Gala.

Speelgoedbedrijven kunnen hun speelgoed tot en met 23 juni 2023 insturen. Aanmelden kan op https://www.speelgoedvanhetjaar.nl/