De Verkiezing Speelgoed van het Jaar staat op Spotlight

Gepubliceerd

13 september 2023

Bron

Stichting Speelgoed Nederland

Speelgoed van het Jaar staat zondag 17 t/m dinsdag 19 september 2023 op Spotlight 2023 in de Autotron Rosmalen met een eigen stand.

 

Speelgoed van het Jaar staat zondag 17 t/m dinsdag 19 september 2023 op Spotlight 2023 in de Autotron Rosmalen met een eigen stand. Zo maken winkeliers kennis met onze Goed Speelgoed boodschap.

Wij vroegen aan de oprichter van SpotlightJurgen Pietersen, naar de achtergrond van de beurs. Hij zegt: “De vakbeurs voor retailers laat een groot aanbod zien van spellen en speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en feestartikelen. Producten en collecties die zich in een fysieke en online winkel uitstekend laten combineren. Het concept is dan ook gericht op het creëren van kansen en ontdekken van mogelijkheden voor retailers en ondernemers. De najaarseditie kenmerkt zich door een groot aantal nieuwe deelnemers, waardoor de beursvloer maximaal is uitgebreid om meer aanbod dan ooit te bieden in het Autotron”.

Wees welkom op Spotlight! De deuren van de vakbeurs zijn op 17, 18 en 19 september dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entree, parkeren en koffie/thee zijn gratis. Aanmelden kan via: registratie.spotlight-event.nl.

Voor iedere winkelier is een speciaal pakket met slingers en flyers beschikbaar ter promotie van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar op de winkelvloer.

Vlaggetjes Speelgoed van het Jaar

Producten en presentaties Spotlight
Op Spotlight vind je alles om te geven, krijgen, spelen, schrijven, sturen, fantaseren, knutselen, knuffelen, lezen en feesten. Daarnaast zijn er ook een aantal presentaties gratis te volgen die interessant zijn voor retailers en ondernemers. Tijdens de presentatie ‘Slim inkopen’ vertelt retail inkoper Nienke Hoeksema hoe slim inkopen leidt tot makkelijker verkopen en deelt ze een aantal praktische tips voor een inzichtelijk en doortastend inkoopproces.

Alain de Rauw van Plantoys vertelt over zijn passie ‘Duurzaam ondernemen in de speelgoedbranche’ en hoe je dit als ondernemer kunt implementeren. Tenslotte geeft CollectivWarehouse de workshop ‘Inpakken als een pro’, met het oog op de komende feestperiode een waardevolle toevoeging. Alle presentaties zijn vrij toegankelijk en worden dagelijks gegeven.