Speelgoed Festival

Periode

9 november 2024 t/m 10 november 2024

Kom en speel mee!

In het weekend van 9 & 10 november 2024 vindt het Nederlandse Speelgoed Festival in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Het evenement sluit aan bij het Spellenspektakel, een jaarlijks terugkerend evenement in de Jaarbeurs dat zich richt op bordspellen, kaartspellen, tabletop-games en andere vormen van gezelschapsspellen. Met het Speelgoed Festival wordt speelgoed aan de spellen toegevoegd.

Meer informatie vind je op: speelgoedfestival.nl

Begint binnenkort

Één groot nationaal speelgoedfeest

Samen staan het Speelgoed Festival en het Spellenspektakel voor één groot nationaal speelgoedfeest dat als één evenement opereert.

Op beide dagen start het feest om 10.00 uur en sluiten de de deuren om 18.00 uur. Kaarten zijn te zijner tijd verkrijgbaar op spellenspektakel.nl/ticketinformatie of op de dag zelf bij de Jaarbeurs in Utrecht.

Toegangskaarten zijn geldig voor alle ruimtes


Winnaars van Speelgoed van het Jaar 2024 en meer!

Superveel spellen en speelgoed is er te zien en -véél belangrijker- te spelen. De winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2024 staan er ook! Merken organiseren wedstrijden waar leuke prijzen te winnen zijn. Educatieve uitgevers laten bezoekers met hun artikelen kennismaken op het Onderwijsplein. Het gehele evenement is zeer familie -en kindvriendelijk. De echte bordspel fanaten kennen er inmiddels de weg.

De grote scholenfinale van de wedstrijd ‘Ontwerp het Kinderboekenspel’ vindt er plaats en bekende influencers komen op bezoek.

Kom en speel mee!

Het evenement is zeer toegankelijk voor rolstoel, ouderen en de allerkleinsten. Er zijn eettentjes, rustplekken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Een greep uit de deelnemende bedrijven:

Asmodee, 999Games, Identity Games, Goliath, Hasbro, BOTI, Zuru, Mattel, White Goblin, the Game Master, Maximaal, Jumbo, Megableu, Smart Games, Heutink, Missie Klimaat, Top1Toys ‘Volgens de juf’, Intertoys, Donald Duck, Spinmaster, Clementoni, Schleich, Van der Meulen, BING, Barbie en vele anderen.